fbpx

L’Assemblea elegeix els coordinadors de les comissions de treball i completa el Comitè Permanent

El Secretariat Nacional de l’Assemblea aprova nou comissions de treball – una més que en l’anterior mandat – i n’elegeix els coordinadors, que formaran part del Comitè Permanent juntament amb els quatre càrrecs orgànics.

El Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana ha celebrat avui dissabte un nou ple per aprovar les comissions de treball del mandat 2024-2026 i elegir-ne els coordinadors.

El principal canvi respecte a l’anterior mandat és el desdoblament de la Comissió de Mobilització i Accions Territorials (CMAT) en dues comissions: Mobilització (CM) i Accions al Territori (CAT). Preveient un gran volum de feina en aquest àmbit, el Secretariat considera que d’aquesta manera podrà atendre millor totes les necessitats de l’Assemblea.

Les dues comissions, que ja havien funcionat per separat amb anterioritat, mantindran un vincle clar però amb tasques diferenciades. Des de Mobilització es potenciarà la lluita noviolenta, mentre que, des d’Accions al Territori, es vol reforçar el diàleg permanent amb les assemblees territorials per tal d’assegurar una mobilització continuada. També es recolliran les propostes que les assemblees territorials vulguin fer arribar al  Secretariat per tal de millorar la comunicació bidireccional.

Aquestes són les nou comissions i les secretàries i secretaris nacionals que les coordinaran:
Comissió de Gestió Econòmica i Administrativa (CGEA): Elnur Bayramzade
Comissió de Gestió Jurídica i Seguretat (CGJS): Josep Cruanyes Tor
Comissió d’Incidència Internacional (CII): Jaume Bardolet Condom
Comissió d’Accions al Territori (CAT): Jordi Pesarrodona Capsada
Comissió de Mobilització (CM): Elisenda Romeu Oller
Comissió de Comunicació (CC): Rosa Maria Caballero Vallès
Comissió de Projectes i Accions Sectorials (CPAS): Carles Sastre Benlliure
Comissió d’Estratègia i Discurs (CED): Josep Pinyol Balasch
Comissió d’Incidència Política (CIP): Josep Vila Boix

Els quatre càrrecs orgànics (presidència, vicepresidència, tresoreria i secretaria) i els nou coordinadors de les comissions constitueixen el Comitè Permanent del nou Secretariat Nacional.

Els secretaris nacionals també han aprovat la creació del grup de treball de l’11-S / 1-O per preparar la mobilització i el missatge de la pròxima Diada i de l’aniversari del Primer d’Octubre.

Descàrregues