fbpx

L’Assemblea presenta el nou Full de ruta i la samarreta de l’11-S a Girona

Els membres de ple dret de l’Assemblea van aprovar el nou Full de ruta de l’entitat el passat 24 de maig, en el primer any de mandat del Secretariat Nacional actual. L’acte inclourà per primera vegada la presentació en primícia del lema i la samarreta de l’11 de Setembre.

El pròxim diumenge, 18 de juny, l’Assemblea presentarà el Full de ruta 2023-2024 en un acte polític que se celebrarà a l’Auditori de Girona a les onze del matí, sota el títol: “Comença el nou embat per la independència”. Les sòcies i socis de ple dret de l’Assemblea van aprovar el nou Full de ruta de l’entitat el passat 24 de maig durant l’Assemblea General Ordinària (AGO) de l’entitat. L’acte polític d’aquest diumenge serà la cloenda pública de l’AGO, que va tenir una bona participació i va demostrar novament el bon funcionament democràtic intern i el gran interès per part de les bases de participar i alçar la seva veu.

L’acte inclourà la participació de la presidenta Dolors Feliu, encarregada d’explicar el paper que tindrà l’Assemblea en el nou embat independentista, a més de la presentació del lema i la samarreta de l’11 de setembre d’enguany. La vicepresidenta, Núria Marín Casas, presentarà nous detalls de la Llista Cívica que l’entitat impulsarà de cara a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, prèvia ratificació de les bases a finals de 2023. Allà també es farà un recull de les accions i campanyes més rellevants portades a terme durant aquest primer any de mandat, amb les intervencions de diferents membres del Secretariat Nacional de l’entitat.

Les línies principals extretes del Full de ruta inclouen la constatació de la recuperació de la mobilització als carrers, la culminació del Pacte Nacional del Moviment Civil Independentista, i la realització de la Llista Cívica a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. La principal novetat d’aquesta edició és l’avançament de la presentació de la samarreta de l’11 de setembre i el lema de la manifestació d’enguany.

L’acte es podrà seguir al canal de YouTube de l’Assemblea a través d’aquest enllaç.