fbpx

L’Assemblea presenta el seu nou web internacional amb l’objectiu d’explicar la situació de Catalunya al món

L’Assemblea Nacional Catalana ha presentat aquest dijous, 25 d’octubre, a la seva seu del carrer Marina de Barcelona el nou web internacional de l’entitat, int.assemblea.cat. El nou web neix amb la voluntat de convertir-se en un canal de referència en la difusió de la realitat catalana a l’exterior.

El web està de moment disponible en anglès, però s’ampliarà en els propers mesos a més idiomes, entre els quals, castellà, alemany, francès, portuguès i italià. L’Assemblea considera que el nou web compleix un objectiu estratègic en la internacionalització del procés d’independència de Catalunya, per això li ha donat màxima importància i ho seguirà fent perquè el web es mantingui actualitzat i es difongui amb èxit a nivell internacional.

El nou web és de fàcil navegació, dinàmic i s’anirà nodrint setmanalment d’informació, no només de l’entitat, sinó també de tot allò que estigui relacionat amb el moment polític que viu Catalunya, des d’una òptica internacional. Conté informació sobre Catalunya a nivell social, polític, econòmic i cultural, així com una cronologia detallada dels esdeveniments dels darrers anys i una explicació perquè una majoria social a Catalunya vol esdevenir un estat independent. També té un important apartat de notícies disponibles en anglès, neerlandès, francès, alemany, italià i portuguès que s’anirà actualitzant. A més a més, hi ha un apartat d’activitats on s’expliquen tots els actes que organitzen les Assemblees Exteriors de l’Assemblea Nacional Catalana arreu del món.

Precisament aquestes Assemblees Exteriors, repartides arreu del món i amb un paper molt actiu a difondre la realitat catalana, faran ús també del nou web als seus respectius països. Així, ha de convertir-se en un punt d’informació fiable i sòlida per a polítics, acadèmics, periodistes i ciutadans d’arreu del món.

Un web pensat per al món exterior
El coordinador d’incidència internacional, Jaume Bardolet, ha subratllat la importància de la internacionalització del procés d’independència català, i ha dit que és mot important dirigir-se a l’opinió pública internacional, a través de la premsa, ja sigui amb notes, relacions de confiança amb els periodistes, etc. amb les xarxes socials i el web.

En aquesta línia, Georgina Parés, Secretària Nacional de la Comissió d’Incidència Internacional, ha remarcat la importància d’aquest nou web, que marca un abans i un després, ja que s’hi està treballant des del mes de maig, i que ha considerat “imprescindible” per poder fer sentir la veu de l’entitat.

Parés ha reiterat que és un web adreçat al públic internacional, i que s’han marcat un objectiu molt ambiciós: convertir-lo en un canal de referència. Per això s’ha fet un esforç perquè el web sigui atractiu, amb continguts dinàmics i amb notícies de tot allò que vagi passant.

Descàrregues