fbpx

L’Assemblea programa actes descentralitzats demà per donar a conèixer les campanyes que farà a la tardor

A menys de tres setmanes per la Diada de l’11-S, l’Assemblea Nacional Catalana no s’atura. Demà farà tres actes descentralitzats per donar a conèixer algunes de les campanyes que està preparant i té gairebé enllestides per començar a implementar el mandat de l’1 d’octubre i fer República. Serà sobretot a partir de finals d’estiu i durant la tardor.

Els tres actes tindran lloc a Barcelona, Terrassa, i Badalona. En cada un d’ells, hi intervindrà un Secretari Nacional. Al de Barcelona hi assistirà la Presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie. Serà a dos quarts de vuit, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

A més d’aquestes campanyes, l’acte també servirà per conèixer alguns detalls més de la Diada, i es projectaran audiovisuals sobre la manifestació.

A Badalona, l’acte tindrà lloc al carrer Prim, entre Santiago Rusiñol i Planas i Casals, a les 20 h. Hi assistirà la Secretària Nacional de Badalona, Isabel Brugué. A Terrassa, l’acte es farà al Centre Excursionista, al carrer Sant Llorenç 10, a dos quarts de nou.

Barcelona
Centre de Cultural Contemporània de Barcelona (Carrer de Montalegre, 5)
20.30 h
Amb Elisenda Paluzie

Terrassa
Centre d’Excursionista (Carrer de Sant Llorenç, 10)
20.30h

Badalona
Carrer Prim, entre carrer Santiago Rusiñol i carrer de Francesc Planas i Casals
20 h