fbpx

Les assemblees territorials, sectorials i exteriors de l’Assemblea es reuneixen per debatre, entre altres, com ha de ser la proposta de la llista cívica

L’Assemblea va celebrar ahir a Barcelona el Consell d’Assemblees de Base (CAB) amb una alta participació. S’hi van tractar temes transcendentals per a l’organització, com les futures mobilitzacions i la difusió de campanyes, les diferents accions de les AB o la implementació i difusió de la llista cívica. En les pròximes setmanes les assemblees de base rebran les conclusions del CAB 2023.


L’Assemblea Nacional Catalana va celebrar ahir, a la Farinera del Clot de Barcelona, la trobada anual de les assemblees de base (CAB), un espai de treball entre representants de les assemblees territorials, sectorials i exteriors i membres del Secretariat Nacional per compartir experiències, intercanviar idees i definir projectes de futur.

El CAB 2023 va aplegar més de 150 persones que, dividides en cinc sales, van tractar temes transcendentals per a l’organització com les futures mobilitzacions i la difusió de campanyes, les diferents accions que poden dur a terme les AB o la implementació i la difusió de la llista cívica. Pel que fa a la llista cívica, es van treballar aspectes determinants com els processos participatius per escollir els candidats o el codi ètic a què s’han de comprometre les persones que presentin candidatura.

La presidenta de l’entitat, Dolors Feliu, i l’himne nacional de Catalunya, van tancar una jornada que va començar a quarts de deu del matí i va finalitzar a les set de la tarda. Feliu, que va agrair l’assistència dels representants de les assemblees de base a la trobada, es va mostrar molt satisfeta d’uns debats “que han aprofundit en els projectes que tenim en el Full de ruta, destacant la mobilització, les accions de les assemblees de base i la llista cívica”. “L’alta participació –va concloure– reforça l’entitat i l’activisme de base per encarar uns mesos decisius.”

En les pròximes setmanes es faran arribar les conclusions del CAB a les assemblees de base i als membres del Secretariat Nacional de l’entitat.

Descàrregues