fbpx

Nova concentració de protesta per la presència de Felip VI a Barcelona

L’Assemblea s’ha tornat a mobilitzar per deixar clar que Felip VI ni és ni serà benvingut a Catalunya.

L’Assemblea Nacional Catalana, juntament amb CDR Barcelonès, ha convocat aquest vespre una concentració per protestar per la presència de Felip VI a l’entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona, que ha tingut lloc al CaixaForum de Barcelona.

El monarca espanyol ha visitat Barcelona per tercera vegada en quinze dies, una clara mostra de la voluntat de la Casa Reial espanyola de demostrar que Felip VI pot venir amb tota normalitat a Catalunya. En aquest sentit, la Generalitat de Catalunya ha col·laborat en la implementació d’aquest marc.

Tanmateix, la realitat és que Felip VI és el màxim representant de l’Estat espanyol, el qual ja acumula milers de represaliades i represaliats independentistes. La repressió exercida per l’Estat no afluixa tot i les paraules buides que arriben des de Madrid. Ni distensió ni reconciliació: la venjança és la que guia l’actuació de l’Estat.

A la concentració d’aquest vespre s’han cremat fotografies del monarca espanyol Felip VI. L’Assemblea reitera una vegada més que Felip VI ni és ni serà benvingut al nostre país.

Descàrregues