fbpx

PIMEC, fase dos: ajuda’ns amb el vot delegat!

Ahir Pere Barrios, en nom d’Eines PIMEC, va entregar més de 200 avals per tal de poder concórrer a les eleccions de PIMEC. Així doncs, la candidatura independentista ha superat sobradament el tall i ha forçat la convocatòria d’eleccions pràcticament vint-i-cinc anys després. 

El dimarts 23 de febrer ja són les eleccions, per tant hem de fer molta feina en un temps rècord. Entre totes i tots demostrarem una vegada més que l’Assemblea ho pot tot! 

Què puc fer un cop aconseguits els avals?

1. Pots parlar amb comerços i empreses del teu territori que estiguin adscrites a associacions, gremis o col·legis professionals per tal que demanin a quina candidatura donarà suport el seu col·lectiu. És important que s’insti a la presidència o direcció a debatre i consensuar el sentit del vot.

Habitualment és la presidència o la direcció qui té el dret a vot, i vota per tots els components.

2. També pots buscar empreses que estiguin directament associades a PIMEC per convèncer-les de la importància de votar a favor d’Eines PIMEC, una candidatura clarament independentista que aposta per una gestió moderna i democràtica de PIMEC.

3. Treballar per l’obtenció del vot delegat, ja que a les eleccions de PIMEC es pot votar presencialment, però també es pot delegar el vot. A continuació expliquem tots els detalls.

Què és el vot delegat?

Una empresa individual o un col·lectiu (associacions, gremis o col·legis professionals) associat a PIMEC pot delegar el seu vot a una candidatura abans del dia de la votació

Com es delega el vot?

a) Si és una empresa individual: cal omplir el document de delegació, signar, segellar i entregar el document original, en aquest cas a l’Assemblea. 

Ha de signar la persona que representa l’empresa a PIMEC.

Model vot individual.

b) Si és un soci col·lectiu: habitualment és el president o presidenta de l’associació qui té el dret a vot, i vota per tots els components d’aquesta associació. Com ja hem dit abans, és molt important contactar amb membres de l’associació per tal que ells demanin a presidència que es debati i consensuï el sentit del vot, per tal que la presidència no el decideixi sota només el seu criteri.

Model vot col·lectiu.

En aquest enllaç trobareu els models de vot delegat que us hem adjuntat anteriorment. SOBRETOT, tingueu en compte que n’hi ha un pel vot individual i un altre pel vot col·lectiu: einespimec.cat/delegacio-de-vot

Com s’entrega el vot delegat?

S’ha de fer arribar el document original signat i segellat a l’Assemblea abans del dilluns 22 de febrer a les 20 h

Aquí tens un mapa amb telèfons de contacte arreu del territori per tal de facilitar al màxim l’entrega dels vots delegats. Pots contactar amb qui tinguis més a prop i entregar el màxim de vots delegats possibles!

A més, pots accedir al portal web de la candidatura on trobaràs tota la informació i documentació necessària per a aquest procés electoral.

Descàrregues