fbpx

Rebutjada l’esmena a la totalitat al Full de ruta de l’Assemblea

Les sòcies i socis de l’entitat estan decidint, aquests dies, el futur immediat de l’Assemblea i, per extensió, del procés independentista.

Ahir va concloure la votació del bloc 1 de la IX Assemblea General Ordinària (AGO) amb la ratificació de la Mesa i els interventors. Les sòcies i socis de l’entitat, van decidir rebutjar l’esmena a la totalitat al Full de ruta, que no va prosperar.
 
D’aquesta manera, avui s’ha posat en marxa el segon bloc d’aquesta Assemblea General. Fins el dilluns 24 de maig a les 15 h, les sòcies i socis de l’entitat podran votar les esmenes vives al Full de ruta i al Reglament de règim intern. Les esmenes que siguin aprovades seran incorporades en ambdós documents, que es votaran del dimarts 25 al dimecres 26 de maig, dia que conclourà la IX Assemblea General Ordinària. Tant els resultats d’aquest tercer bloc, com la participació total de l’AGO, seran publicats el dijous 27 de maig.
 
Aquests dies, les sòcies i socis de l’Assemblea, estan decidint el futur immediat de l’entitat, així com del procés independentista. S’està encarant una etapa determinant pel futur de Catalunya que requerirà una Assemblea forta i decidida que sigui el motor indispensable per fer la independència durant aquesta legislatura.
 
L’Assemblea treballa i treballarà per generar consensos entre els principals actors independentistes i definir els passos compartits en tots els àmbits d’actuació rellevants i necessaris -institucionals i socials- per culminar la independència de Catalunya.
 
Resultat votacions bloc 1:
 

Descàrregues