fbpx

Resultats provisionals de les eleccions al Secretariat Nacional

La Junta Electoral ha fet públics els resultats provisionals de les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea. Les votacions, que van començar el dimarts 10 de maig, han conclòs aquest migdia a les 14 h.

El dijous 19 de maig, un cop s’hagin resolt possibles reclamacions, la Junta Electoral farà públics els resultats definitius. Les secretàries i secretaris nacionals, escollits pels membres de ple dret de l’entitat, es trobaran el dissabte 21 de maig a Vilafranca del Penedès en el ple de constitució del Secretariat. Serà en aquest espai on el nou Secretariat escollirà els quatre càrrecs orgànics: presidència, vicepresidència, tresoreria i secretaria.

Cal recordar que totes les secretàries i secretaris, sigui quin sigui el bloc on s’han presentat (nacional, territorial, sectorial o jove), poden optar als càrrecs orgànics de l’entitat, més enllà dels vots que hagin obtingut cada un en aquestes eleccions.

L’entitat es felicita per un procés electoral transparent i que ha transcorregut sense incidències. Alhora, vol agrair la participació de les (nombre de vots) sòcies i socis en les votacions, així com a totes les persones que s’han presentat a aquestes eleccions

Aquí teniu els resultats provisionals.