fbpx

Resultats provisionals de les eleccions al Secretariat Nacional del’Assemblea

Les votacions per escollir els 77 membres del Secretariat Nacional, que van començar el dimarts 14 de maig, han conclòs aquest migdia a les 14 h.


La Junta Electoral ha fet públics aquest dissabte 18 de maig els resultats provisionals de les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea. Després d’una votació que s’ha allargat més de quatre dies (del 14 al 18 de maig), ja són públics els secretaris escollits pels socis de l’entitat independentista.

El dijous 23 de maig, un cop s’hagin resolt possibles reclamacions, la Junta Electoral farà públics els resultats definitius. Les secretàries i secretaris nacionals escollits pels membres de ple dret de l’entitat, es trobaran el dissabte 25 de maig a Vilafranca del Penedès en el ple de constitució del nou Secretariat Nacional. En aquest primer plenari, els membres del nou Secretariat escolliran els quatre càrrecs orgànics: presidència, vicepresidència, tresoreria i secretaria. Per a ser escollits, han d’aconseguir el suport de 2/3 parts del Secretariat. Cal recordar que totes les secretàries i secretaris, sigui quin sigui el bloc on s’han presentat (nacional, territorial, sectorial o jove), poden optar als càrrecs orgànics de l’entitat, més enllà dels vots que hagin obtingut cada un en aquestes eleccions.

L’entitat es felicita per un procés electoral transparent i que ha transcorregut sense incidències. Alhora, vol agrair la participació dels 3.976 socis en les votacions (un augment de gairebé el 20% respecte a les eleccions de 2022), així com a totes les persones que s’han presentat a aquestes eleccions i també als voluntaris que han fet possible els punts d’assistència a la votació presencials.

Consulteu aquí els resultats provisionals.

Descàrregues