fbpx

Tot a punt per al CTSE que es farà aquest cap de setmana a Calldetenes

Aquest dissabte, 24 de novembre, l’Assemblea Nacional Catalana organitza el cinquè Consell de Territorials, Sectorials i Exteriors, que, com indica el nom, reuneix les assemblees territorials, sectorials i exteriors entre les dues assemblees generals ordinàries per treballar i debatre com materialitzar el Pla estratègic, que es va aprovar en un plenari extraordinari el passat 6 d’octubre. Enguany, se celebrarà a Calldetenes.

L’alcalde de Calldetenes, Marc Verdaguer, serà l’encarregat de donar la benvinguda als secretaris i coordinadors de les territorials, sectorials i exteriors, i el vicepresident de l’entitat, Pep Cruanyes, donarà el tret de sortida a la trobada. Posteriorment, es faran ponències per explicar l’informe del Secretariat i l’econòmic, i finalment s’obriran els debats i els espais de treball.

A la tarda, es presentaran les conclusions dels debats i dels espais de treball, i la presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, s’encarregarà de la cloenda, tot just abans de les 18 h.

Descàrregues