fbpx

Una manifestació per reivindicar el mandat de l’1-O recorrerà Barcelona en el primer aniversari del referèndum d’independència

Aquest dilluns a la tarda, la Plataforma 1 d’octubre, que engloba diverses entitats de la societat civil, d’entre les quals l’Assemblea Nacional Catalana, ha convocat una manifestació pels carrers de Barcelona amb l’objectiu de reclamar el mandat del referèndum de l’1-O, en què més de 2 milions de persones van votar i un 90% ho van fer afirmativament.

L’inici de la manifestació serà a les 18.30 h a plaça Catalunya, des d’on es desplegarà una gran pancarta de 15×5 metres, amb un missatge clar: Self-determination is a human right (l’autodeterminació és un dret humà). La marxa arribarà fins al parc de la Ciutadella, on es traslladarà un missatge a les institucions.

Durant el dia, però, també hi haurà més actes. A les 12 h del matí està previst que es faci una aturada als llocs de treball perquè els treballadors puguin baixar al carrer per reivindicar el referèndum i el seu mandat i mostrar el rebuig a les càrregues policials que va sofrir la població l’1 d’octubre del 2017.

Descàrregues