fbpx

Una representació de l’Assemblea Nacional Catalana es reuneix amb el Govern legítim

Aquest dilluns al matí, Elisenda Paluzie, Pep Cruanyes, David Minoves, David Fernàndez, Jaume Bardolet, Betona Comín i Eva Riera s’han reunit amb els consellers Toni Comín, Lluís Puig i Meritxell Serret a la seu del Govern legítim a Waterloo. La trobada ha servit per presentar a membres de la nova junta de l’Assemblea, així com les iniciatives que hi ha des de les comissions internacionals i fem república. Per la seva part, el Govern legítim ha presentat les tasques que realitzen des de Waterloo per tal de desplegar la República i portar a terme la seva defensa. A l’inici de la reunió s’ha fet una connexió amb el MHP Puigdemont que ha traslladat les seves salutacions.

El viatge també ha servit per reunir-se amb Günther Dauwen, director de l’European Free Alliance, el qual han donat el seu suport al procés polític català i ha condemnat la repressió política actual, així com per reunir-se amb l’organització The Unrepresented Nations and People Organization, UNPO, la qual han presentat el seu projecte i la seva visió sobre el procés català.

També hi ha hagut temps per fer una trobada amb els membres de l’ANC Brussel·les i felicitar-los per la tasca que estan portant a terme com Assemblea Exterior.

Descàrregues