Amb la determinació de fer efectiva la declaració d’independència, l’Assemblea està organitzant una Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista.

L’objectiu és propiciar una nova embranzida social i institucional que ens permeti fer efectiva, desplegar, defensar i sostenir en el temps la declaració d’independència.

Ara bé, un escenari d’aquesta magnitud no es pot improvisar, és per això que volem definir conjuntament quines són les actuacions que cal dur a terme per part de les institucions i el moviment social, i quins són els compromisos que plegats assumim com a moviment per la independència i fer-los realitat.

Tornem-hi per vèncer, preinscriviu-vos a la conferència!

En aquest sentit, l’Assemblea Nacional Catalana està organitzant el cicle de conferències ‘Horitzó independència: 2023-2025’ a tot Catalunya per donar a conèixer la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista.

Amb l’horitzó del 2025, l’Assemblea vol conformar una nova aliança civil i institucional, que permeti fer efectiva, desplegar i defensar una declaració d’independència, legitimada pel referèndum de l’1 d’octubre i també per la majoria democràtica independentista votada al Parlament de Catalunya.

Consulta les dates aquí:

Descàrregues