fbpx

Agents Rurals per la República traslladen el seu suport a la Consellera Serret

Membres de la Sectorial dels Agents Rurals per la República han volgut mostrar la seva solidaritat amb la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret, a través de l’enviament d’una samarreta de la sectorial, així com d’una carta d’agraïment.

En la missiva, els agents agraeixen el compromís de la consellera amb la República i la “fermesa” en la defensa del país. En la carta es relaten les contínues derrotes de l’estat a les urnes, i també la repressió ferotge que duen a terme, així com la perversió de la justícia, que fa “envermellir qualsevol estudiant de primer de dret”.

Els agents afirmen que amb “fermesa i perseverança”, s’aconseguirà implementar la República. Així mateix, desitgen que Serret pugui retornar ben aviat de l’exili i pugui reprendre la tasca que va quedar a mig fer referent a la seguretat al Pla Estratègic pel Cos d’Agents Rurals, però també molts altres projectes que van quedar interromputs per la implementació  d’article 155.

Descàrregues