fbpx

Del 15 al 20 de setembre hi ha eleccions a les Cambres de Comerç

L’Assemblea dona suport a les candidatures d’Eines de País de les cambres de Barcelona, Terrassa i Manresa. Des de l’Assemblea vam crear fa uns anys la campanya Eines de País, amb l’objectiu de preparar les eines que Catalunya necessitarà per fer efectiva la independència.

Una d’aquestes eines són les cambres de comerç. El 2019, la candidatura d’Eines de País a la Cambra de Comerç de Barcelona, impulsada per l’Assemblea, va guanyar les eleccions. Així va aconseguir una de les victòries més importants de l’independentisme després del referèndum del Primer d’Octubre. La Cambra de Comerç de Barcelona representa al voltant del 63% de l’economia catalana i fa quatre anys que està en mans d’un grup d’empresaris i empresàries amb un ferm compromís amb el país.

Així mateix, la candidatura d’Eines de País a la Cambra de Comerç de Terrassa, amb un cens de més de 35.000 empreses, va aconseguir un terç de la representació. Va guanyar amb vots i ara forma part del comitè executiu.

S’apropa una nova finestra d’oportunitats per a Catalunya i ens convé tenir el suport de les cambres de comerç. Per aquest motiu, cal mobilitzar el vot per tornar a guanyar les eleccions.

Us demanem que, si teniu activitat empresarial, o si teniu familiars o coneguts que la tinguin, no deixeu que aquests vots es quedin a casa. Una alta participació beneficia les candidatures d’Eines de País.

En aquest vídeo explicatiu podeu veure com funciona el sistema electoral a la Cambra de Comerç de Barcelona. També podeu consultar aquest altre document que explica el procediment per votar i que és extrapolable a la Cambra de Comerç de Terrassa i de Manresa.

Les eleccions seran del 15 al 19 de setembre via telemàtica, i el dia 20 presencial. Per a qualsevol dubte, o si coneixeu algun familiar, amic o conegut que sigui autònom o tingui una empresa i vulgui rebre informació sobre les eleccions, podeu entrar a la web https://einesdepais.cat/ o contactar amb l’Assemblea mitjançant el correu einesdepais@assemblea.cat.