fbpx

Demà comença la X Assemblea General Ordinària

Les sòcies i socis de l’entitat hauran d’aprovar la convocatòria electoral al Secretariat Nacional, que fixa les votacions del 10 al 14 de maig.

Demà comença la X Assemblea General Ordinària (AGO) on, a més de l’informe econòmic, de gestió, del pressupost de l’entitat i la convocatòria d’eleccions al Secretariat Nacional pel període 2022-2024, també es votarà el Full de ruta d’enguany.

Un Full de ruta que, des de l’enquadrament del moment actual, insta el moviment a preparar-se per un nou embat, identifica les passes a seguir i les fites marcades per l’Assemblea a partir dels fronts d’acció del moviment popular de base, institucional i exterior per aconseguir l’objectiu fundacional de l’entitat: la independència de Catalunya.

Aquest any no s’ha presentat cap esmena a la totalitat al Full de ruta proposat pel Secretariat Nacional de l’Assemblea.

La votació serà telemàtica, del 17 al 23 de març:

  • 17 de març: votació de la Mesa i dels interventors.
  • Del 18 al 21 de març: votació de les esmenes vives al Full de ruta.
  • Del 22 al 23 de març: votació del document final del Full de ruta, de l’informe de gestió, de l’informe econòmic, del pressupost 2022 i de la proposta de convocatòria de les eleccions al Secretariat Nacional.
  • 24 de març: publicació dels resultats de l’AGO.

L’AGO també representarà el tret de sortida al procés electoral al Secretariat Nacional de l’entitat. Les sòcies i socis hauran d’aprovar la convocatòria electoral que fixa les eleccions del 10 al 14 de maig. Les votacions es realitzaran majoritàriament de forma telemàtica, però també es podrà votar presencialment en les seus habilitades, el dissabte 14 de maig de les 10 h a les 14 h, quan finalitzarà el període de votació. Els resultats provisionals seran publicats el mateix dissabte, 14 de maig, i els definitius el dia 19, un cop s’hagin resolt les possibles reclamacions.

Enguany, l’Assemblea General és especialment rellevant, ja que té lloc en el marc del desè aniversari de l’entitat. D’aquesta manera, el diumenge 3 d’abril se celebrarà un acte polític a Sant Cugat del Vallès on es farà el balanç d’aquest any, s’explicarà el Full de ruta, actuarà la Companyia Elèctrica Dharma i es presentarà la campanya del 10è aniversari de l’Assemblea. Els diferents actes i accions de commemoració d’aquesta fita s’allargaran fins a l’1 d’octubre.

Descàrregues