X ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

La X Assemblea General Ordinària (AGO) se celebrarà virtualment del 17 al 23 de març.

L’AGO representa una cita molt important per a l’entitat, ja que totes les sòcies i socis poden prendre la veu per decidir, directament i de forma vinculant, el futur immediat de l’Assemblea i, per extensió, del país.

reglament de l'ago

DOCUMENTS DE TREBALL

INFORMES DE LES COMISSIONS

Documents X Assemblea General

PREGUNTES MEMBRES DE PLE DRET

Si ets membre de ple dret i vols fer preguntes sobre l’informe de gestió del Secretariat Nacional, l’informe econòmic i la proposta de pressupostos de l’exercici següent, ens les pots fer arribar mitjançant el següent correu electrònic:

Tancat

PREGUNTES FREQÜENTS

Com es votarà a la X Assemblea General?

Enguany l’Assemblea General Ordinària durarà set dies: 17, 18, 19, 20, 21, 22 i 23 de març.

Les votacions de les esmenes vives a la proposta d’actualització del Full de Ruta es farà per via telemàtica.

Com hi participo?

Hi podran participar totes aquelles persones que constin com a membres de ple dret i estiguin al corrent de pagament a la data 31 de desembre de 2021.

  • S’habilitarà un accés al web: https://cens.assemblea.cat on els socis podran verificar que es podran inscriure sense problemes quan s’obri el període d’inscripció. Aquest accés al cens s’obrirà a partir del 14 de febrer fins al 24 de febrer.
  • Per a qualsevol incidència s’haurà d’enviar un correu a cens@assemblea.cat indicant nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que té la incidència.
  • La data màxima per respondre les incidències del cens  serà el dia 11 de març de 2022.  Passada aquesta data, no s’admetrà cap incidència relativa al cens.
Per què cal votar en dies diferents?

Hi ha votacions que s’han de fer o no en funció del resultat d’una votació anterior. .

Al mateix temps, i com que cal posar terminis entre votacions, per facilitar la participació aquests terminis s’han allargat el màxim possible i el sistema permetrà que puguis participar quan vulguis i l’estona que et vagi bé. Així doncs, podries deixar a mitges la votació d’un bloc i reprendre-la més tard, sempre que no superis el període de votació establert per a aquell bloc.

I si no vull votar-ho tot o només em puc connectar una estona?

No és obligatori votar cada dia ni cada bloc per participar en l’Assemblea General, de la mateixa manera que no ho és en una assemblea presencial. Pots participar-hi totalment, votant cada dia i tots els blocs, o bé pots exercir el dret a vot els dies que prefereixis i en els blocs o qüestions concretes que escullis.

Però alerta: un cop votis una esmena o una qüestió determinada, el resultat es guardarà directament. Per tant, un cop hagis votat, aquest vot NO es podrà modificar.

Quan coneixeré els resultats?

Les votacions es tancaran el 23 de març a les 23.59 h. Per això, els resultats no es donaran a conèixer fins a l’endemà, el dijous 24 de març, un cop s’hagi fet el recompte i els interventors hagin validat tots els resultats.

És fiable el sistema? El meu vot és realment secret?

Sí. La Sectorial d’Informàtica de l’Assemblea farà un seguiment de tot el procés. A més, les interventores i els interventors en faran el seguiment per poder firmar l’acta resultant de l’Assemblea General.

De fet, aquest és el motiu pel qual no pots modificar el vot un cop l’has emès. Després de votar s’envia el sentit del vot i es comptabilitza, però no es guarda el sentit del vot per a l’usuari.

I si tinc algun dubte o alguna incidència, com podré resoldre’l?

Primer comprova el correu brossa i el cens en aquest enllaç. Un cop comprovat, podràs resoldre qualsevol incidència o dubte per correu electrònic a cens@assemblea.cat (indicant nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que presenta la incidència), o bé trucant al telèfon de l’Assemblea (93 347 17 14, extensió 1090)