Aquest dissabte, estelades al balcó!

Baix Llobregat, Cornellà de Llobregat


Data

26/03/2022

Hora

00:00

Lloc

Tots els balcons
Cornellà

El proper dissabte 26 de març de 2022, les seleccions d’España i Albània jugaran un partit de futbol a Cornellà, al camp del Reial Club Esportiu Espanyol.
Mentre Catalunya no té cap tipus de reconeixement com a Federació esportiva per poder representar plenament la nostra nació, des de la Federació Espanyola de Futbol venen a casa nostra amb una actitud colonial i de demostració de domini davant un poble que vol però no pot exercir el seu dret a tenir una selecció nacional pròpia.
Davant aquesta exhibició de poder colonial d’Espanya vers Catalunya, convidem a tothom a treure la nostra estelada als balcons i finestres de la ciutat,
Per visualitzar que hi ha una realitat no reconeguda, que amaga el profund malestar d’una part important i majoritària de la societat catalana pel no reconeixement de la nostra nació per part de l’estat espanyol.
Per reivindicar que portem més de 120 anys demanant tenir una selecció nacional de Catalunya de ple dret i mai, mai, l’estat espanyol l’ha volgut reconèixer.
I perquè no pararem fins que el nostre poble sigui, definitivament, lliure.
POSEM L’ESTELADA AL BALCÓ


Organitzat perAquest dissabte, estelades al balcó!Descàrregues