Concentració per la llibertat dels presos i exiliats polítics i contra la repressió

Tàrrega, Urgell


Data

19/06/2021

Hora

12:00

Lloc

Plaça del Carme de Tàrrega
Plaça del Carme

S’apropa el tercer dissabte del mes, i com ja és habitual sortirem al carrer en una concentració per recordar que a Catalunya hi ha preses i presos polítics i exigir-ne la seva llibertat. Al mateix temps, demanem el retorn en completa llibertat de tots els exiliats polítics. Denunciem també la repressió que sotmet a Catalunya, l’Estat espanyol, i demanem que Govern i Parlament aixequin la suspensió de la declaració d’Independència.
Aquesta vegada el lema serà “El Consell d’Europa exigeix llibertat”, en referència a l’informe que es presentarà a aprovació, i que inclou contundents crítiques sobre l’ús de la justícia que s’ha fet a Espanya contra els polítics independentistes catalans.
Convoquem doncs la següent concentració:
Data: dissabte 19 de juny.
Hora: les 12 del migdia.
Lloc: plaça del Carme (El Pati) de Tàrrega.
Activitat: fotos del presos/es i exiliats/des polítics presidint l’acte; cartells individuals sobre el Consell d’Europa; lectura del manifest; finalitzant amb el cant de Els Segadors.
Seguint les recomanacions del Procicat imposades per la pandèmia de la Covid-19, es farà en perímetre tancat, tothom assegut en cadires amb la distància de seguretat, mascareta i gel hidroalcohòlic.
Cal inscripció prèvia telemàticament fins al mateix dia 19 de juny, al següent enllaç: http://scur.cat/3EDNMG
També us podreu inscriure al nostre local del carrer Sant Joan 30 de Tàrrega, i a la nostra parada del mercat setmanal.
El lema d’aquest mes inclou un nou i potent aliat a la nostra causa. Novament la solució al conflicte polític Catalunya/Espanya, ultrapassa les fronteres estatals.
No hi podeu faltar!!
Us hi esperem a tots/es!!
Salut i República Catalana.


Organitzat perConcentració per la llibertat dels presos i exiliats polítics i contra la repressióDescàrregues