Jornada Consum de joguina km zero

Sabadell, Vallès Occidental


Data

24/11/2019

Hora

10:00

Lloc

Racó del Campanar
Plaça Major

La Comissió Consum km Zero Sabadell, formada per persones, a títol personal, i ANC – Sabadell per la Independència, presenta una nova edició de Consum km zero. Aquesta vegada la Jornada Consum de joguina km zero.
Detallem tot seguit els objectius de la Jornada Consum de joguina km zero:
• Estendre el valor del consum responsable.
• Potenciar el consum de proximitat perquè afavoreix el teixit social i empresarial català.
• Apoderar la ciutadania en el seu paper de consumidor a l’hora d’escollir empreses lleials al nostre país i als clients.
• Crear sinergies entre el productor i el consumidor que reforcen l’economia local i nacional, alhora que construïm país tot afavorint les empreses del país.
• Optar per empreses transparents que reverteixin els guanys al territori i que estableixin una relació de col·laboració amb el client.
• Fer país. Construir República.
Teniu adjuntat el programa sencer de la Jornada amb els participants, les conferències i els tallers que es realitzaran al Racó del Campanar durant tot el matí.
La Jornada Consum de joguina km zero és un pas més dins la construcció d’eines de paíst i neix paral·lela a la campanya de Consum Estratègic promocionada per l’ANC que té com a objectiu principal “apoderar la societat catalana, en aquest cas en l’àmbit econòmic, mitjançant la presa de decisions de consum quotidià i cercar una realitat econòmica desvinculada dels poders polítics i dels oligopolis que participen en la campanya de la por”.
Aquí teniu més informació.
Fem país i fem República
Us hi esperem!


Organitzat perJornada Consum de joguina km zero