Jornada de treball : Xirinacs i la lluita independentista


Data

04/02/2023

Hora

10:30

Lloc

Can Costa Centre Cultural de Taradell
Carretera de Balenyà, 101

Organitzada per la Fundació Randa – Lluís M. Xirinacs i l’Assemblea Nacional Catalana, aquesta jornada neix del convenciment que ens cal una renovació de pensament i que Lluís M. Xirinacs, filòsof i persona de compromís polític, poden ser una bona font d’inspiració.

Els assistents podreu conèixer les propostes concretes i experiències generades a partir de la via demòtica (la força del poble) cap a l’Assemblea dels Països Catalans que va iniciar Xirinacs quan es va plantar a la plaça de Sant Jaume, l’any 2000, amb l’objectiu de promoure assemblees de baix a dalt (llar, veïns, carrer, barri, municipi, comarca, nació…) fins a bastir l’Assemblea dels Països Catalans que culminés amb la plena independència del nostre poble.

Xirinacs defensava la llibertat, l’exigència, el compromís… i aquesta jornada pretén ensenyar i aprofundir en l’autoorganització per fer la independència. Per això s’exposaran els conceptes i les eines per aplicar aquesta ‘força del poble’ en una sessió organitzada en taules de treball de 8-10 persones i que combinarà audiovisuals centrats en el mateix Xirinacs, la presentació de conceptes i eines i el debat assembleari que vol fomentar precisament la jornada.

Horari previst:
• Recepció 10:30 del matí
• Inici Jornada: 11 h
• Final jornada de treball: 14 h.
• Hi ha opció de quedar-se a dinar i allargar el debat, cal reservar-lo al mateix enllaç per registrar-se a la jornada (indispensable registre)
https://inscriu.me/ca/xirinacs-i-la-lluita-independentista
• Cloenda: 15 h.


Organitzat perJornada de treball : Xirinacs i la lluita independentistaDescàrregues