Presentació delllibre “Homenatge a Lluís Llach” de Jordi Magrià

Tàrrega, Urgell


Data

12/02/2022

Hora

18:00

Lloc

Sala d’actes de la Biblioteca Germanes Güell
Plaça de Sant Antoni, 3

Bon dia.
Seguin amb la nostra activitat de presentar llibres adscrits al procés independentista, aquesta vegada us volem presentar un llibre molt especial. Es tracta d’una publicació en homenatge a Lluis Llach, un dels nostres prohoms que vingut de la vella lluita antifranquista des de la seva conegudíssima vesant de cantautor, ara està immers plenament per la consecució de la llibertat del nostre país, liderant un dels projectes més importants pel futur d’una Catalunya independent: el Debat Constituent.
L’autor del llibre en Jordi Magrià (Bicman), és conegut pels seus dibuixos fets amb bolígraf Bic i aquest volum en conté una quantitat considerable, amb una qualitat impressionant, única en el seu estil. El llibre combina lletres, dibuixos, i enllaços a vídeos per escoltar les cançons. En cada pàgina apareix escrita la lletra d’una cançó de Llach i a la plana del costat, hi ha la il•lustració dibuixada per Magrià que s’ha inspirat en aquella cançó.
Per aquest motiu, ANC Tàrrega per la Independència, us convoquem al següent acte:
Data: 12 de febrer de 2022.
Hora: 6 de la tarda.
Lloc: sala d’actes de la Biblioteca Germanes Güell de Tàrrega.
Acte: presentació del llibre “Homenatge a Lluis Llach” de Jordi Marià, a càrrec del mateix autor.
Presentarà l’acte la coordinadora de la comissió @MesDe4500, Àngels Castro, que tant bona tasca està fent en defensa dels represaliats anònims.
Aquest és un llibre diferent als que estem acostumats, i participar en la seva presentació és adherir-se a l’homenatge a Lluis Llach.
No us ho podeu perdre !!!
Us hi esperem !!!


Organitzat perPresentació delllibre "Homenatge a Lluís Llach" de Jordi MagriàDescàrregues