fbpx

Èxit rotund del Sopar Groc de Vilafranca en favor dels presos polítics i dels exiliats

Ple a vessar. Així va quedar el Casal de Vilafranca del Penedès dijous en un dels Sopars Grocs més multitudinaris que s’han fet fins ara, en aquest cas, convocat per l’Assemblea, Òmnium i la Comissió 11 de Setembre.

De fet, les 300 places inicials van haver-se d’anar ampliant. Primer a 400, i finalment a 500, degut a la gran afluència de gent que hi volia participar. Els beneficis del sopar, que tenia un preu de 65€, han anat a parar a la Caixa de Solidaritat.

Entre els assistents s’hi van unir familiars dels presos polítics i dels exiliats, entre els quals Marcela Topor, dona del president Carles Puigdemont, membres i regidors de formacions polítiques, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el President del Parlament, Roger Torrent.

Els familiars van agrair el suport mostrat per la ciutadania, especialment en actes com aquests, on la gent no només comparteix amb ells escalf i suport, sinó també aportacions econòmiques a la Caixa de Solidaritat.

Durant l’acte, els músics del Penedès, que actuen cada nit a la plaça de la Vila, van voler participar al sopar, i al final, juntament amb cantaires de diverses corals, van interpretar l’Estaca, de Lluís Llach, acompanyats de tot el públic.

Descàrregues