fbpx

Informació de servei de la Diada 2019 – Objectiu Independència

La Diada 2019 disposarà d’espais protegits, punts lila i espais d’emergència. A més, aquest any tots els trams estaran sonoritzats, i es podran seguir els parlaments des de qualsevol punt del recorregut. Si encara no t’hi has inscrit o encara no tens la samarreta, podràs fer-ho i aconseguir-la a la seu nacional de l’Assemblea, que estarà oberta aquest cap de setmana.

El proper 11-S hem d’omplir Barcelona per exigir unitat estratègica per la independència i per demostrar que la repressió no ens farà renunciar als nostres objectius polítics.

Necessitem que t’hi inscriguis. És fàcil i ràpid i fent-ho ens ajudes a organitzar els trams i espais com aquests:

  • Espais protegits: hi haurà 4 zones reservades a gent gran, embarassades, gent amb necessitats d’atenció especial i famílies amb nadons. Les trobareu als trams 2, 9, 16 i 23. ATENCIÓ: per poder ser-hi caldrà reservar plaça trucant al 93 655 82 82, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h, abans del 10 de setembre.
  • Punts lila: són punts d’atenció i informació d’agressions sexistes. En trobareu als trams 2, 9, 16 i 23. També s’habilitarà una zona per a persones amb capacitats diverses, amb WC adaptat i intèrpret del llenguatge de signes català davant de l’escenari, a l’avinguda Maria Cristina.
  • En cas d’emergència o necessitat, cada tram té un punt especial per atendre-les. Estaran senyalitzats degudament, i hi trobaràs personal que t’atendrà.

I recorda, al matí vine a l’Espai Eines de País, al Pla de Palau, de 10 h a 15 h. L’objectiu: potenciar l’apoderament ciutadà. I a la tarda, omplim Barcelona! Enguany, hem sonoritzat tota la manifestació i podràs seguir en directe l’acte que tindrà lloc a les 17.14 h des de qualsevol punt!

Si encara no tens la teva samarreta, pots venir a buscar-la a la seu nacional del carrer Marina. Aquest cap de setmana no tanquem! Ens hi trobaràs de 10 h a 14 h i de 16 a 20 h. També t’hi podràs inscriure.

No et quedis a casa, inscriu-te a la Diada 2019, compra la samarreta i vine a exigir unitat estratègica per la independència!

Descàrregues