fbpx

La Junta Electoral fa públics els resultats definitius de les eleccions al Secretariat Nacional

El dissabte 20 de juny tindrà lloc el Ple Constitutiu del Secretariat Nacional, on s’escollirà la presidència, vicepresidència, secretaria i tresoreria.

La Junta Electoral ha fet públics aquest dijous 18 de juny els resultats definitius de les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea. Els resultats s’han proclamat un cop la Junta Electoral ha disposat de dos dies, el 16 i 17 de juny, per resoldre possibles al·legacions. En aquest cas, s’han elevat i proclamat oficialment com a resultats definitius els resultats provisionals.

El proper dissabte 20 de juny tindrà lloc de forma virtual el Ple Constitutiu del Secretariat Nacional, on s’escolliran els quatre càrrecs orgànics de l’entitat: presidència, vicepresidència, secretaria i tresoreria.

Per primera vegada l’Assemblea ha realitzat un procés electoral de forma totalment telemàtica, i la resposta de les sòcies i socis ha estat molt positiva. En total, 8.876 membres de ple dret han exercit el seu dret de vot, un 19,73% del cens total. Han votat 1.721 persones més que en les eleccions del 2018.

Aquí es poden consultar els resultats definitius.