fbpx

La manifestació del 15 d’abril a Barcelona sortirà a les 12.30 h de la plaça Espanya i avançarà per l’avinguda Paral·lel

L’Espai Democràcia i Convivència convoca el proper diumenge 15 d’abril una gran manifestació coincidint amb els 6 mesos d’empresonament del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i el fins fa poc president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez. Sota el lema ‘Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us
volem a casa!’, la marxa arrencarà a les 12.30 h de la plaça Espanya de Barcelona i avançarà per l’avinguda Paral·lel fins als jardins de les Tres Xemeneies, on hi haurà l’acte final.

Les entitats que conformen l’Espai Democràcia i Convivència, preocupades per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques, fan una crida a la ciutadania a participar de la manifestació davant la necessitat de donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, la cohesió social, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.

L’organització de la manifestació del 15 d’abril confirma que més de 800 autocars arribaran d’arreu del territori a Barcelona. Cal recordar que l’avinguda del Paral·lel quedarà tallada de 8h a 17h, hi haurà senyalització especial de prohibit aparcar, i s’habilitarà una zona d’aparcament per a cotxes adaptats per a discapacitats al final del Paral·lel costat muralla. D’altra banda, Transports Metropolitants de Barcelona (TMB) ha preparat un dispositiu especial que inclou reforços de trens i recomana baixar a les estacions de Drassanes i Tarragona (L3), Rocafort i Urgell (L1). A plaça d’Espanya hi arriben autobusos interurbans i línies dels FGC, que reforçarà les línies Llobregat-Anoia i Barcelona-Vallès, i a Sants Estació hi ha correspondència amb Rodalies RENFE, que ha doblat els combois per a la jornada.

El grup impulsor de l’Espai Democràcia i Convivència el formen les següents entitats i organitzacions: Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Assemblea Nacional Catalana (ANC), Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), CCOO de Catalunya, Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), Lafede.cat-Organitzacions per a la justícia global, Òmnium Cultural, Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Unió de Pagesos i UGT de Catalunya.

Descàrregues