fbpx

La República dels drets socials té una cita dimarts a la tarda a Barcelona

Aquest dimarts, els carrers de Barcelona s’ompliran per reclamar la República catalana dels drets socials. La manifestació està convocada per Alcem-nos, una plataforma ciutadana formada per entitats diverses, entre les quals l’Assemblea Nacional Catalana, la Intersindical-CSC i el nucli promotor d’Universitats per la República, entre d’altres.

La manifestació té com a objectiu deixar ben clar que sense República catalana no hi ha drets socials ni avenç social possible, com ho demostra, entre d’altres, les contínues retallades, sentències i prohibicions per part de tribunals espanyols de lleis aprovades pel Parlament, com la Llei d’emergència social i pobresa energètica, la lleis contra els desnonaments, la d’igualtat entre homes i dones, la d’impostos als habitatges buits, i un llarg etcètera.

La manifestació sortirà de plaça Urquinaona a les 17.30 h, i anirà baixant per Via Laietana fins arribar, finalment, a plaça Sant Jaume, lloc on es duran a terme els parlaments.

Aquesta, però, no serà l’única manifestació en la qual l’Assemblea participarà. De fet, l’entitat convida socis, sectorials, territorials i tothom qui ho vulgui, a sumar-se a la ja tradicional manifestació que es farà durant el matí pels carrers de Barcelona, en la qual, a més, s’hi unirà una representació institucional de l’entitat.

Descàrregues