fbpx

L’ANC de Gràcia escalfa motors amb un assaig de la manifestació de la Diada de l’11 de setembre

Les territorials de l’Assemblea ja estan en marxa. Avui, l’Assemblea de Gràcia ha fet un dels habituals assajos de la Diada que es fan durant els mesos d’estiu per anar perfilant qüestions tècniques i per anar donant a conèixer la mobilització pel territori.

Aprofitant l’últim dia de festa major del barri barceloní, centenars de persones s’han concentrat a la plaça Joanic i han enfilat el carrer Pi i Margall tot simulant la concentració que tindrà lloc el dia 11 de setembre. La filera s’ha dividit en cinc grups, que han aixecat cartells de “República o República” cridant a l’uníson quan els voluntaris ho han indicat.

Cada un dels grups ha fet un càntic diferent: un ha cridat Independència; un altre Llibertat; el tercer ha cantat Som República; el quart, Democràcia; i el cinquè ha entonat Fem República catalana. Tot plegat, ha generat un cànon coral que ha ressonat especialment fort quan els cinc grups cridaven a la vegada.

Entre els participants, hi havia membres del Secretariat Nacional de l’entitat, i la seva Presidenta, Elisenda Paluzie, que posteriorment ha participat en una tertúlia a la fresca, amb Jordi Albert (ERC); Francina Vila (PDeCAT); Laia Estrada (CUP); Antoni Castellà (Demòcrates), i ha estat moderada per Maiol Roger.

Aquest ha estat el sisè any consecutiu que la territorial de Gràcia ha organitzat l’assaig de la manifestació de la Diada. Enguany, la manifestació omplirà la Diagonal de Barcelona i serà un clam per la República catalana, i tothom es pot inscriure a algun dels 38 trams. La inscripció es pot fer aquí.

Descàrregues