fbpx

L’Assemblea es mobilitzarà davant Puig de les Basses i Wad-Ras

L’Assemblea organitza onze marxes de vehicles per protestar contra la revocació del tercer grau a les preses i presos polítics.

Avui a la tarda, onze columnes de vehicles es desplaçaran fins a les presons de Puig de les Basses i a Wad-Ras per denunciar una nova vulneració de drets fonamentals per part de la justícia espanyola i traslladar tot el suport a les preses i presos polítics. Per les mobilitzacions d’avui s’han escollit aquests dos centres penitenciaris perquè són on hauran de tornar la Carme Forcadell i la Dolors Bassa.

A la presó de Wad-Ras, les columnes de vehicles arribaran a partir de les 19 h. D’aquestes, quatre hauran sortit de diferents punts de Barcelona i una de Santa Coloma. L’hora de trobada és a les 18.30 h..

Al centre penitenciari de Puig de les Basses s’hi trobaran, també a les 19 h, sis columnes que hauran sortit a les 18 h de Girona, la Bisbal d’Empordà, Santa Coloma de Farners, Banyoles, Olot i Figueres.

Les mobilitzacions es realitzaran seguint totes les mesures i requeriments sanitaris. Per aquest motiu, l’entitat demana a totes les persones participants que les respectin i, sobretot, que no baixin dels seus vehicles.

Descàrregues