fbpx

Eduard Berraondo torna a la televisió de la mà de l’Assemblea

L’actual cap de comunicació de l’entitat condueix un programa d’actualitat política que s’emet a Teve.cat i a les xarxes socials de l’Assemblea cada dissabte a les 21.30 h.

Eduard Berraondo, periodista i productor amb llarga trajectòria en el panorama periodístic i audiovisual català, dirigeix i presenta l’Estat de la Nació. Aquest programa televisiu, d’una hora i mitja de durada, s’emet cada dissabte a les 21.30 h a Teve.cat i a través del YouTube, Facebook i Twitter de l’Assemblea.

L’Estat de la Nació, amb el suport de l’Assemblea, té l’objectiu de prendre la temperatura a la situació política, social i econòmica del país, en un moment transcendental per Catalunya. Aquest, vol ser un programa plural, transversal i divers, fet des d’una òptica independentista i de país.

El programa comença amb una entrevista temàtica a una persona experta en la matèria tractada, segueix amb una tertúlia d’actualitat i acaba amb una segona entrevista. Tot això, sota la mirada de l’actual cap de comunicació de l’Assemblea, Eduard Berraondo, que torna a la televisió tres anys després de presentar l’Illa de Robinson a El Punt Avui Televisió.

El programa pilot d’Estat de la Nació es va emetre el passat dissabte 28 de novembre. Va comptar amb dues entrevistes, al sociolingüista Francesc Xavier Vila, i a la cuinera Ada Parellada. A l’espai de la tertúlia hi va participar Josep Casulleras, cap de redacció de VilaWeb, Joan Puig, director de La República, i David Fernàndez, vicepresident de l’Assemblea.

Descàrregues

Descàrregues