fbpx

L’Assemblea homenatjarà les víctimes de l’atemptat del 17-A en un acte a Lledoners amb la presència del President Quim Torra

L’Assemblea Nacional Catalana homenatjarà les víctimes dels atemptats del 17 d’agost en un acte propi que es farà davant del centre penitenciari de Lledoners, al Bages. Serà el mateix divendres, dia 17, a dos quarts de set de la tarda, i comptarà amb la presència del President de la Generalitat, Quim Torra.

L’ANC vol homenatjar també els cossos d’emergències, els bombers i els Mossos d’Esquadra, i hi parlaran entitats i organitzacions de la societat civil, com l’ANC, amb la seva Presidenta, Elisenda Paluzie; d’Òmnium Cultural, amb Marcel Mauri; l’AMI, amb Josep Maria Cervera, i l’ACDC, de la mà de la parella del Conseller Quim Forn, Laura Masvidal.

D’altra banda, l’entitat ha comunicat aquest matí que no assistirà als actes d’homenatge a les víctimes dels atemptats del 17 d’agost que es faran durant el matí de divendres. En una carta dirigida a l’alcaldessa de Barcelona, la Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, ha reiterat que l’entitat “no participa en actes que comptin amb la presència del rei d’Espanya”.

A la missiva, la Presidenta agraeix la invitació rebuda per part de l’Ajuntament, però referma el compromís de l’ANC de no participar en aquells esdeveniments en què el Cap d’Estat espanyol també hi sigui present.