fbpx

L’Assemblea munta la parada central de Sant Jordi al cor de Barcelona: per la llengua i la cultura, independència!

Aquest Sant Jordi, les assemblees territorials de l’Assemblea posaran un centenar de parades per tot Catalunya. A més, enguany, l’entitat independentista col·locarà una carpa de 36 metres quadrats a Barcelona que comptarà amb actuacions musicals, recitals, entrevistes i la presència d’una vintena d’autors.

L’Assemblea Nacional Catalana muntarà aquest any un estand central per Sant Jordi a Gran Via amb Passeig de Gràcia. La parada se sumarà a les més de cent que posaran les assemblees territorials per tot Catalunya per celebrar Sant Jordi sota el lema “Per la llengua i la cultura, independència!”.

A la parada central, que estarà oberta de les 10 h a les 20 h, hi haurà activitats culturals durant tota la jornada. Entre els autors que signaran llibres hi haurà el MHP Quim Torra; la copresentadora del programa “El búnquer” i mestra Neus Rossell; l’actriu, autora i directora Marta Bayarri; l’escriptora mallorquina i Premi Mercè Rodoreda 2023, Carme Serna; el guionista Jaïr Domínguez i els periodistes Espartac Peran i Jordi Panyella, que acaba de reeditar el seu llibre sobre Salvador Puig Antich.

Entre les actuacions musicals, cal destacar la del cantautor ebrenc Joan Rovira a partir de les set del vespre. També hi haurà un recital de poesia, entrevistes als autors i la companyia Q-Teatre, que interpretarà un fragment de “Terra Baixa”.

La presidenta de l’Assemblea, Dolors Feliu, serà a la parada de les 16 h a les 17. Serà entrevistada per fer una valoració de la jornada i del mandat d’aquest Secretariat Nacional, que finalitza el pròxim mes de maig. També atendrà els mitjans de comunicació que s’hi acostin.

Descàrregues