fbpx

L’Assemblea organitza una crema popular de fotografies de Felip VI

El dijous 8 d’octubre s’organitzaran concentracions davant els ajuntaments arreu del país per fer una crema col·lectiva d’imatges del monarca espanyol. Aquestes accions seran el preludi a la mobilització que es farà divendres a Barcelona.

El divendres 9 d’octubre arriben a Barcelona el rei Felip VI i el president Pedro Sánchez. L’Estat espanyol envia els seus màxims representats de visita a Catalunya enmig d’una nova espiral de repressió, vulneració de drets fonamentals, injustícia i ús antidemocràtic dels tribunals.

Aquest dijous 8 d’octubre convocarem concentracions davant els ajuntaments d’arreu del país per fer una crema popular de fotos del rei. Cal recordar que el Tribunal Europeu de Drets Humans té sentenciat que aquesta acció és legal i s’empara dins la llibertat d’expressió, deixant en evidència les resolucions de la justícia espanyola.

Tornarem a deixar clar que tan sols l’alliberament nacional ens permetrà deslligar-nos d’un règim injust i triturador de drets fonamentals. Només la independència aturarà la repressió!

Les concentracions de dijous seran el preludi a la mobilització que tindrà lloc divendres a Barcelona per rebre el rei i el president espanyols. Properament es detallarà més informació al respecte.

Descàrregues