fbpx

Entitats, partits i sindicats organitzen una gran cadena humana per deixar clar al Borbó que Catalunya no té rei

L’acció es desplegarà entre l’Estació de França i el Monument a Colom.

L’Assemblea Nacional Catalana, juntament amb entitats de la societat civil, cíviques i socials, partits polítics i sindicats, construiran aquest divendres una cadena humana des de l’Estació de França fins al Monument a Colom de Barcelona, a tocar del World Trade Center, per deixar clar a Felip VI que no és benvingut i que Catalunya no té rei.

L’acció de mobilització ciutadana vol denunciar la impunitat dels Borbons i la complicitat i connivència del govern espanyol, justament quan fa una setmana que es commemorava el tercer aniversari de l’1 d’octubre i el 3 d’octubre, i pocs dies després d’un dels atacs més flagrants contra les institucions catalanes amb la inhabilitació del president Quim Torra. L’acció vol donar resposta a la presència de Felip VI a l’entrega de premis de la nova edició de la Barcelona New Economic Week (BNEW), que serà presidida pel monarca i que es farà a l’Estació de França.

L’acció començarà a les 10 h de manera coordinada en diversos punts. Els participants hauran de repartir-se entre nou trams, per tal d’evitar aglomeracions i poder complir amb les mesures sanitàries i de seguretat derivades de la Covid. En funció del districte de la ciutat on visquin els participants, els trams són els següents (No cal inscriure’s):

  • Del Monument a Colom al carrer del Parc: Ciutat Vella i tota la gent de fora de Barcelona.
  • Del carrer del Parc a plaça Medinaceli: Horta – Guinardó.
  • De Medinaceli fins al carrer de Boltres: Sarrià-Sant Gervasi.
  • Del carrer de Boltres fins al carrer de la Plata: Gràcia.
  • Del carrer de la Plata a Via Laietana: Nou Barris i Sant Martí.
  • De Via Laietana a Pla de Palau: Sant Andreu.
  • De pla de Palau (Nord) fins Rera Palau: Les Corts.
  • De carrer Rere Palau fins al carrer Comerç: Sants-Montjuïc.
  • Entre Comerç i el Passeig Picasso: Eixample.

Les entitats i partits que convoquen l’acció són l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Associació de Municipis per la Independència (AMI), JxCat, ERC, CUP, Poble Lliure, Demòcrates, USTEC-STEs, la Intersindical-CSC, IAC, Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, CIEMEN, Drets, Unió de Pagesos i MÉS. 

Descàrregues