fbpx

L’Assemblea s’afegeix a les mobilitzacions del 8 de març

L’entitat va participar activament en el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb el lema “Juntes i diverses per una vida digna”.

L’Assemblea es va afegir a les mobilitzacions del 8 de març per a denunciar les desigualtats, la repressió i la violència que pateixen les dones en els diferents espais de la societat.

En concret, el manifest exigeix la fi de les violències envers les dones, la fi de les diferències salarials, el dret a decidir sobre la mateixa vida, uns pressupostos amb perspectiva de gènere, unes escoles inclusives i coeducatives, polítiques econòmiques i mediambientals dignes i una renda bàsica universal per a totes.

A més, l’Assemblea denuncia la precarietat laboral patida per les dones, un dèficit de presència femenina en els mitjans de comunicació, unes polítiques migratòries no acollidores i la vulneració de drets i llibertats.

L’entitat també vol remarcar que la lluita feminista va de la mà del dret a l’autodeterminació i la independència de Catalunya. Així com de la fi de la persecució a la dissidència política.

Descàrregues