fbpx

“Llum i Llibertat”, ajudem el món editorial

Una de les iniciatives de l’Assemblea per tal de revitalitzar l’economia catalana davant la davallada econòmica causada pel coronavirus, ha estat engegar la campanya Prop de Casa per afavorir el consum de proximitat i responsable ambientalment.
 
Com sabem com de difícil és la situació actual, també volem ajudar el món editorial. Per això, l’Assemblea ha participat en l’edició del llibre “Llum i Llibertat” conjuntament amb l’Editorial Comanegra, Artistes per la República, Òmnium Cultural i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.
 
El llibre narra i il·lustra l’acció d’il·luminar cent trenta-una agulles del massís de Montserrat per reclamar la llibertat del nostre país amb més de 200 fotografies. Una acció que va exemplificar la necessitat de cercar la unitat estratègica cap a un horitzó d’independència i llibertat. L’acció va ser un projecte impulsat per l’assemblea territorial de Manresa, Artistes de la República, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i el suport de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural.
 
Pots aconseguir el llibre “Llum i Llibertat” a la botiga en línia de l’Assemblea juntament amb altres productes d’actualitat, o a la teva llibreria.

Descàrregues