Cristians per la independència

[powr-twitter-feed id=3c508808_1518097946533]

Pàgina
http://cristians.cat/

Facebook
https://www.facebook.com/Cristians-per-la-Independ%C3%A8ncia-125742570938884/

Twitter
@Cristiansxli

Correu electrònic
cristians@assemblea.cat

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments

Som un grup de cristians que, segurs que els Drets dels Pobles no son altre cosa que els Drets Humans portats a aquest nivell de la vida col·lectiva, volem que els drets de Catalunya, com a nació, siguin respectats.

En les actuals condicions històriques, després dels continuats intents d’encaixar en una realitat imposada per la força de les armes, creiem que és moralment legítim i necessari que treballem per la recuperació de la plena sobirania de Catalunya, avançant pel camí que en aquests moments se’ns mostra com decisiu: el de la independència.

Com a cristians i catalans arrelem en la tradició secular de casa nostra, teixida per membres de l’Església que han defensat amb valentia els drets nacionals del nostre poble.

Treballar per la independència no és per a nosaltres un fi absolut, sinó que, tal com diem en el document fundacional implica treballar “per una societat civil basada en la veritat (reconeixement dels drets i deures humans), en la justícia (respecte dels drets aliens i compliment de les obligacions pròpies), en l’amor (sentir com a pròpies les necessitats alienes) i en la llibertat (instauració d’un sistema que s’ajusti a la dignitat del ciutadà i en possibiliti l’acció responsable)”.

[wp-svg-icons icon=”file-3″ wrap=”i”] [download-attachment id=”4839″ title=”Descarrega document fundacional”] [wp-svg-icons icon=”file-3″ wrap=”i”] [download-attachment id=”4840″ title=”Descarrega triptic divulgatiu”]

Descàrregues