Esportistes per la independència

[powr-twitter-feed id=d9c7aa11_1518109552704]
La Sectorial d’Esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana té com a objectiu ampliar la massa social a favor de la independència, a través d’un àmbit tan extens com l’esport. Una de les maneres d’aconseguir-ho és difondre els beneficis que tindrà la independència per a l’esport, mitjançant la comunicació amb esportistes, clubs i federacions.
A més, la sectorial també vol involucrar-se en el procés constituent, tractant totes les qüestions que afecten l’esport i debatent com ha de ser aquest sector en el futur Estat català.
Fins ara, la Sectorial d’Esportistes ha participat en xerrades i campanyes informatives. Per exemple, va col·laborar amb la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes en la campanya L’Esport per la Independència, en la qual diversos esportistes de nivell van ser entrevistats per explicar per què defensen la independència. A més, també ha participat activament en la denúncia dels greuges que pateix l’esport català, com a conseqüència de les actuacions del govern espanyol que malmeten l’esport. Tot això, sense deixar de banda la mobilització per a les accions convocades per l’ANC.
Avui en dia la sectorial s’estructura en 4 grups de treball. Us animem a apuntar-vos a algun d’ells:
  • Difusió de missatges i campanyes, contactes amb periodistes.
  • Reunions amb clubs i federacions.
  • Esport femení.
  • Procés constituent i procés de ruptura: xerrades i debats dels diferents sectors de l’esport.
[wp-svg-icons icon=”file-3″ wrap=”i”] [download-attachment id=”4896″ title=”Descarrega el flyer”] [wp-svg-icons icon=”file-3″ wrap=”i”] [download-attachment id=”4895″ title=”Descarrega la presentació”]

Descàrregues