Mossos per la independència

Twitter
@ANC_Mossos

Correu electrònic
mossos@assemblea.cat

Mossos per la Independència

És un grup de mossos i mosses d’esquadra que ens hem unit per defensar i servir el nostre país per tal d’assolir l’estat propi.

A través de l’ANC, Mossos per la Independència, ens apuntem a l’independentisme propulsat des de la societat civil i ens desvinculem de qualsevol partit polític, si bé donarem suport a qualsevol entitat disposada a treballar per la independència.

Vàrem escollir ser Mossos d’Esquadra i no cap altra tipus de policia, entenent que aquesta és l’autèntica policia nacional de Catalunya.

Els mossos d’esquadra som una policia moderna, però ens falten recursos humans, materials i econòmics. Amb l’estat propi, recaptarem els nostres impostos i millorarem tots aquests aspectes i per tant podrem oferir més bon servei. També podrem assolir plenament totes les competències que actualment no tenim, com ara: ports, aeroports, expedir documentació, contraban,…

Els mossos quan treballem som professionals que estem al servei del ciutadà i fora de la feina continuem essent mossos, però tenim les nostres inquietuds i Mossos per la Independència a través de la ANC volem aconseguir la independència de Catalunya per millorar el país.

Mossos per la Independència, no incomplim cap il·legalitat. Som una entitat civil sense ànim de lucre, sota una gran infraestructura que és l’Assemblea Nacional Catalana, per tant sota un NIF.

De la mateixa manera que molts mossos estan militant en un partit polític i no passa absolutament res, el fet de pertànyer a una entitat ecologista, esportiva o cultural i no passa absolutament res, doncs permet explicar amb total seguretat que pertànyer a Mossos per la Independència no passa absolutament res.

Els mossos fora de la feina no tenim por d’expressar les nostres opinions en general. Perquè hauríem de tenir por de parlar clarament d’independentisme?

El país es mou i els últims esdeveniments (explicats a l’inici d’aquest argumentari) ens porten sense cap mena de dubte a la sobirania nacional. Mossos no n’hem de quedar al marge ja que som un engranatge més per a fer rutllar aquest país que tant estimem.

La sectorial de Mossos ens vam donar a conèixer a través dels mitjans de comunicació el dia 7 de març de 2012 a Girona. Vam sortir a la majoria de mitjans a través de la premsa escrita i sobretot a internet (premsa, blocs, fòrums, etc). Tenim clar que no passem desapercebuts i per tant ho hem d’aprofitar d’una forma acurada, responsable i digne.

El dia 12 de març, televisió de Girona ens va fer una entrevista que podeu trobar en l’adreça següent: TV GIRONA _ NOTÍCIES VESPRE _ DILLUNS 12/03/2012

Mossos per la Independència estem en un procés d’expansió igual que la resta d’assemblees sectorials i territorials. Estem formant una infrastructura interna, actualment, tenim un coordinador i un secretari al capdavant i un grup de mossos al seu voltant per fer arribar el missatge a tots els companys del territori català.

Tots aquells que estigueu interessats en nosaltres, us convidem a fer-nos arribar les vostres inquietuds.

Per contactar amb nosaltres ho podeu fer a través del correu:

mossos@assemblea.cat

COM ADHERIR-SE A MOSSOS PER LA INDEPENDÈNCIA?

Cal ser mosso d’esquadra i estar adherit a l’ANC.

Recordeu que som una sectorial de l’ANC i trobareu informació al web:

www.assemblea.cat

 

Argumentari per defensar la nostra transversalitat i el nostre moviment

Mossos per la Independència està lligat a algun partit polític?

No. Mossos per la Independència va neixer com una de les sectorials de la ANC, un moviment transversal format per milers de catalans que defensen que la millor opció per a Catalunya i la supervivència del nostre poble és la independència.

Ser membre de Mossos per la Independència té alguna incompatibilitat amb la nostra feina?

No. Mossos per la Independència és totalment compatible amb la nostra professió. Hem deixat molt clar que som professionals realitzant la nostra tasca, però som persones. Com a persones defensem una opció política i aportem en el sí de l’ANC la nostra experiència com a policies per tal de donar el nostre punt de vista de com hauria de ser el servei policial en un estat independent, de les noves competències que hauriem d’assumir, de les tasques a realitzar.

Qui pot formar part de la sectorial?

Com diu el nostre nom, és una associació adreçada a Mossos d’Esquadra.

Com funciona Mossos per la Independència?

La manera de funcionar de la nostra sectorial es realitzarà mitjançant uns portaveus o coordinadors territorials que tindrem repartits arreu del territori. A través d’ells, es realitzaran trobades amb el coordinador de la sectorial i sempre que es vulgui, com a membre de MxI es podrà assistir a les trobades on es tindrà veu i vot. Les decisions que es prenen des de la sectorial es fan de manera assamblearia i consensuada, tal i com ho estableixen els estatuts de la ANC.

Com es tracten les nostres dades personals?

A la sectorial de Mossos per la Independència som conscients que no tots els membres del cos volen que les seves dades es fàcin públiques. És per aquest motiu que des de la nostra creació, hem apostat en la implicació personal limitada. Cadascuna d’aquestes persones és conscient del grau d’implicació que hi pot tenir a la nostra sectorial.

Qui ha de realitzar les trobades i ser el portaveu davant els mitjans?

Des de la creació de la sectorial, i secundat en assemblees, es va decidir que el portaveu de la sectorial seria el seu coordinador. En cas de que aquesta persona, per motius professional no pogués assistir o realitzar les trobades amb els mitjans, tot això es durà a tèrme a través del secretari de la sectorial.

[wp-svg-icons icon=”file-3″ wrap=”i”] [download-attachment id=”4978″ title=”Descarrega la versió en PDF”]

Descàrregues