Treballadors/es per la independència

[powr-twitter-feed id=93032c8d_1518120080490]

Company, companya:

Estem vivint moments de gran dificultat. Els treballadors i les capes populars de la població comprovem, dia rere dia, el deteriorament, cada vegada més accentuat de les nostres condicions de vida, el empobriment, la retallada dels salaris, l‘empitjorament de les condicions de Treball, l’atur que, en moltes ocasions, afecta tots els membres d’una família, l’incert futur de la joventut, els desnonaments a gent que no pot pagar l’habitatge per manca de feina, etc.

Alhora observem com, des del govern central, s’abusa sistemàticament del poble de Catalunya, apoderant-se dels recursos que genera, desatenent els seus deutes i incomplint tots els compromisos econòmics i socials que té contrets.

Catalunya ha estat, i segueix sent espoliada, no només a través del dèficit fiscal sinó negant-li les infraestructures que necessita, impedint el seu desenvolupament econòmic, comercial, polític i social. Perseguint el seu model educatiu, la seva cultura, etc.

Propostes de convivència, com les d’un nou estatut autonomia, van ser passades pel ribot per del Tribunal Constitucional i, la possibilitat d’un pacte fiscal, va ser rebutjat pel president del govern espanyol abans d’entrar, si més no, en la seva anàlisi. En resum, a Catalunya és tractada com a una colònia.

Per això, la major part dels catalans, és a dir, dels ciutadans que vivim i treballem a Catalunya, hem dit: Prou!.

L’Assemblea Nacional Catalana, l’ANC, té com a objectiu la mobilització, de forma pacífica i democràtica, dels ciutadans de Catalunya per recuperar la independència que ens va ser arrabassada mitjançant les armes, a través de l’exercici del dret d’autodeterminació. Volem construir un estat de dret, democràtic i social. Tal com deia el lema de la multitudinària manifestació del 11 setembre 2012 volem una “Catalunya, nou Estat d’Europa”.

Per què els treballadors i les capes populars de la població hem d’unir-nos a l’ANC? L’ANC com a moviment cívic, transversal, assembleari i de base, representa i mobilitza una gran part de la ciutadania de Catalunya.

Amb la nostra presència hem d’aconseguir que els continguts socials del full de ruta de l’ANC es desenvolupin abastament, quan diu: “L’ANC treballarà perquè la majoria de la nostra població, tant castigada per la crisi, econòmica, política i social, constati que la independència representa una oportunitat clara d’abordar els problemes polítics i socials amb mesures i possibilitats certes de canvi i millora”.

I perquè els treballadors lluitem a l’ANC per “aconseguir que els noves estructures i funcionament de l’estat propi català responguin a una màxima transparència, eficàcia i justícia de la gestió pública, així com que garanteixin un alt nivell de benestar social i prosperitat per a tothom”.

De ben segur els treballadors volem que el futur estat català sigui una veritable democràcia econòmica, política i social i això, companyes i companys, no ens vindrà regalat. Cal lluitar per això. És per lluitar pels nostres drets i pel futur de Catalunya pel que us cridem a incorporar vos a la nostra/vostra Sectorial de l’ANC: La dels Treballadors i Treballadores per la Independència.

[wp-svg-icons icon=”file-3″ wrap=”i”] [download-attachment id=”5065″ title=”Descarrega el document”] [wp-svg-icons icon=”file-3″ wrap=”i”] [download-attachment id=”5064″ title=”Descarrega Decàleg de Justícia Social”] [wp-svg-icons icon=”file-3″ wrap=”i”] [download-attachment id=”5062″ title=”Descarrega el flyer”] [wp-svg-icons icon=”file-3″ wrap=”i”] [download-attachment id=”5063″ title=”Descarrega el flyer”]

Descàrregues