fbpx

Totes les mesures sanitàries de la mobilització de l’11 de Setembre

Aquest any ens tornem a mobilitzar per la Diada Nacional de l’11 de Setembre. Ho farem de forma virtual, xarxaindependencia.cat, i presencial. Les concentracions presencials seran descentralitzades, estàtiques i amb rigoroses mesures de seguretat.
 
Hem adaptat la mobilització presencial de l’11 de Setembre als requeriments sanitaris vigents per garantir la seguretat de totes aquelles persones que vulguin participar de la Diada. Considerem que aquest 11 de Setembre l’independentisme ha de sortir al carrer amb un doble objectiu:
 
-Evidenciar que necessitem disposar de les eines d’un Estat independent per poder sortir de la crisi actual amb totes les garanties.
 
-Reivindicar que no renunciem a l’exercici dels drets fonamentals, en concret, al dret a la manifestació. En el marc de la situació generada per la COVID-19, hem de mostrar que la ciutadania pot manifestar-se i expressar-se lliurament de forma organitzada i segura.
 
L’Assemblea està plenament capacitada per organitzar una mobilització segura, controlada i ordenada. Disposem de la suficient experiència i expertesa per tal d’idear concentracions que compleixin tots els requisits sanitaris i de seguretat.
 
La mobilització serà descentralitzada per tal d’evitar el màxim de desplaçaments, reduir la mobilitat i evitar aglomeracions. Principalment, ens concentrarem davant dels següents edificis de l’administració espanyola: SEPE, Tresoreria de la Seguretat Social, oficines d’Hisenda, estacions de Renfe i jutjats. Ja disposem de 90 punts de concentració repartits en 65 municipis. Aquesta llista es podria ampliar per facilitar el compliment de totes les mesures de seguretat.
 
Les concentracions seran estàtiques i es controlarà el nombre d’assistents. Les assemblees territorials i sectorials disposaran d’una eina d’inscripció per tal de poder tenir una previsió del nombre de persones que participaran del seu acte.
 
Aquí es poden consultar les mesures concretes. 

Descàrregues