fbpx

Participa a la Diada més solidària

Aquest 11 de Setembre ens mobilitzarem de forma virtual i presencial per demostrar que l’independentisme és capaç d’afrontar grans reptes i dificultats. S’ha habilitat un centre d’atenció telefònica de l’11S20 per resoldre dubtes i incidències. 
 
La mobilització virtual és xarxaindependencia.cat. Una xarxa solidària que il·lustra el treball i el compromís de la ciutadania per construir un futur millor i assolir la independència de Catalunya. Proposem crear vincles virtuals amb altres persones, blocs solidaris i assemblees de base mitjançant codis QR. Es tracta d’un repte solidari, ja que amb cada codi es realitza una aportació econòmica per aquests blocs solidaris: sanitat, cultura i llengua, mediambient i social.
 
La mobilització presencial de la Diada Nacional de l’11 de Setembre, reivindicarà la independència com a únic mitjà per poder disposar de totes les eines necessàries per sortir d’aquesta crisi amb garanties i construir un futur millor. Així, ens concentrarem en diferents edificis de l’administració estatal espanyola, per recordar on és el poder que aspirem a reemplaçar per exercir-lo en benefici de la ciutadania de Catalunya. 
 
Centre d’atenció telefònica 11S20
 
Ja està en marxa el centre d’atenció telefònica de l’11S20 per tal d’atendre tots els dubtes i incidències que puguin sorgir al voltant del web xarxaindependencia.cat i de la mobilització presencial de l’11 de Setembre. El número d’atenció telefònica és el 93 595 46 46, i està operatiu de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Per qualsevol dubte, també es pot enviar un correu electrònic a dubtes11s@assemblea.cat.
 
Punts de distribució del marxandatge de l’11S20
 
Per facilitar l’adquisició dels productes d’aquesta Diada, s’ha publicat un mapa interactiu que conté informació concreta sobre les parades i els comerços locals on es poden trobar samarretes, codis QR i estelades arreu del territori.
 
Campanya sòcies i socis 11S20
 
Per tal de reforçar l’Assemblea i ajudar  que pugui continuar treballant per assolir un Estat independent, s’ha posat en marxa una nova campanya de sòcies i socis. Per tan sols 15 euros, la persona que es faci sòcia té pagada la quota fins al 31/12/2020 i, a més, rep de regal una samarreta de l’11 de Setembre de 2020.