fbpx

Una seixantena de persones marxa pels carrers de Vic per reclamar la llibertat dels presos polítics i implementar la República

Al voltant d’unes seixanta persones van recórrer ahir al matí els carrers de Vic per demanar la llibertat dels presos polítics. L’acte estava organitzat pel col·lectiu “Avis de la Plaça de Vic”, que compta amb el suport de l’Assemblea. Aquest col·lectiu, constituït recentment, pretén treballar per la posada en funcionament de la República, tot aplicant els resultats electorals, i reclamar la llibertat d’expressió i dels presos polítics.

La primera acció que varen dur a terme va ser precisament la d’ahir, però l’aniran repetint cada dimarts, aprofitant el mercat setmanal de la capital osonenca, va iniciar-se capa les 11 del matí. Una seixantena d’avis de la plaça de Vic van recórrer la plaça Major i el Passeig amb cartells demanant la llibertat dels presos polítics.

A més, també han elaborat una carta, que s’enviarà als representants polítics, en la qual se’ls demana que treballin units, posant per davant l’interès del país ni no dels partits, i que s’arribi a un acord per implementar els resultats electorals i posin en funcionament la república.

La carta remarca la victòria independentista dels comicis, i en reclama complir les promeses electorals fetes. “Sabem que serà llarg, dur i difícil, però no hi volem renunciar, disposats a resistir pacíficament, i a donar-vos tot el nostre suport”, conclou la missiva.

Descàrregues