Inscriu-te a la mobilització adaptada a la COVID-19 més gran d’Europa!

Enguany, les concentracions seran delimitades i se’n controlaran els accessos. Per aquest motiu, si vols participar d’aquest 11 de Setembre, t’hi has d’inscriure prèviament.

Cerca la mobilització que et quedi més propera, accedeix al formulari d’inscripció i participa!

La Diada Nacional d’enguany és diferent, per la Covid-19 i la crisi econòmica i social que la segueix. Aquest 11 de Setembre ens tornarem a mobilitzar per expressar que necessitem les eines d’un estat independent per fer front a la crisi actual i defensar els drets fonamentals, en especial el dret a manifestació.

La mobilització presencial treballa la idea bàsica de la independència com a únic mitjà per poder disposar de totes les eines necessàries per sortir d’aquesta crisi amb garanties i construir un futur millor.

Així, proposem concentrar-nos en diferents edificis de l’administració estatal espanyola, per recordar on és el poder que aspirem a reemplaçar, per exercir-lo en benefici de la ciutadania de Catalunya.

Davant d’aquests edificis es desplegaran un seguit de pancartes amb missatges que il·lustraran els greuges que pateix Catalunya dins l’Estat espanyol i evidenciaran la necessitat d’assolir un Estat independent com més aviat millor.

Recomanacions sanitàries per l’11S20

Hem adaptat la mobilització presencial de l’11 de Setembre als requeriments sanitaris vigents per garantir la seguretat de totes aquelles persones que vulguin participar de la Diada.

L’Assemblea està plenament capacitada per organitzar una mobilització segura, controlada i ordenada. Disposem de la suficient experiència i expertesa per tal d’idear concentracions que compleixin tots els requisits sanitaris i de seguretat. Les concentracions seran estàtiques i es controlarà el nombre d’assistents

Consulta totes les mesures sanitàries de l’11 de Setembre

El dret a ser independents!