La XII Assemblea General Ordinària (AGO) se celebrarà presencialment el 16 de març a Taradell, Osona.


L’AGO representa una cita molt important per a l’entitat, ja que totes les sòcies i socis poden prendre la veu per decidir, directament i de forma vinculant, el futur immediat de l’Assemblea i, per extensió, del país.

REGLAMENT DE L'AGO

No deixis passar l’oportunitat de participar en la propera Assemblea General Ordinària. És vital per al futur de la nostra entitat. Clica al següent botó i inscriu-t’hi!

participa a l'ago

Llegeix els documents i informes que se sotmetran a votació.

Informe de gestió del Secretariat Nacional

Informe econòmic de l’exercici del 2023-2024

Proposta de pressupost ordinari per a l’exercici
2024-2025

Mesa i Interventors

Consulta'ls tots aquí

Llegeix l’acta final de la XII Assemblea General Ordinària.

Acta final de la XII Assemblea General Ordinària

Consulta-la

L’Assemblea General Ordinària d’enguany es celebrarà de forma presencial al Centre Cultural de Can Costa de Taradell, Osona. El Can Costa Centre Cultural acollirà la trobada i per arribar-hi pots buscar la millor opció o combinació des de la teva localitat amb Google Maps o contactar a la teva Assemblea Territorial.

Punxa el mapa enllaçat al Google Maps per ubicar-ho.

premium bootstrap themes

Hi podran participar totes aquelles persones que constin com a membres de ple dret i estiguin al corrent de pagament a la data 31 de desembre de 2023.

S’ha habilitat un accés al web https://cens.assemblea.cat on els socis podran verificar que es podran inscriure sense problemes quan s’obri el període d’inscripció.

Es podrà consultar fins al 22 de febrer de 2024.

La inscripció a l’AGO estarà oberta des de l’1 de març i fins a les 20 hores del 15 de març de 2024 a través d’un enllaç que farem públic l’1 de març.

Sí. Si estàs inscrit a una assemblea exterior, tindràs la possibilitat de votar de forma telemàtica.

Les acreditacions es facilitaran el mateix dia de l’AGO-2024 a l’entrada del Centre Cultural.

Enguany l’Assemblea General Ordinària tornarà al format presencial, on tots els socis i sòcies es trobaran per votar el dia 16 de març a Taradell al Can Costa Centre Cultural.

Pots resoldre qualsevol incidència o dubte per correu electrònic a cens@assemblea.cat (indicant nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que presenta la incidència), o bé trucant al telèfon de l’Assemblea (93 347 17 14, extensió 1090/1100 (entre les 9 h i 18 h).

La data màxima per respondre les incidències del cens serà el dia 10 de març de 2024.

La data màxima per respondre les incidències de les inscripcions serà el dia 14 de març de 2024.