fbpx

Consulta a sòcies i socis

Vivim uns moments transcendentals. El proper 22 de maig finalitza el termini perquè el Parlament de Catalunya voti la candidatura d’un nou President o Presidenta de la Generalitat. En cas que no es restitueixi el President legítim, s’incompliria el mandat del 21-D i es crearia una contradicció amb el full de ruta de l’ANC.

Davant d’aquesta excepcionalitat i atès que en els propers dies poden sorgir propostes o escenaris nous, l’Assemblea ha decidit donar la veu als socis per ratificar la seva posició, defensada públicament els darrers mesos.

Per això, fins demà dia 4, a les 23.59 h, tots els socis i sòcies de l’ANC estan cridats a una consulta interna per decidir el posicionament que ha de tenir l’entitat davant d’una possible investidura a la Presidència de la Generalitat.

Per votar els membres amb dret a vot hauran d’entrar al web https://anc.si/Consulta3i4M i introduir el DNI o número de soci i rebran un correu amb un enllaç i codi de seguretat.

Els resultats es faran públics al mateix web un cop se sàpiguen.

Hi ha dues preguntes:

1-L’ANC ha mantingut durant els darrers mesos que s’ha de restituir el govern legítim, destituït amb el 155.

Ateses les pressions de les institucions espanyoles, creus que l’ANC ha de mantenir el seu posicionament, investidura del President Puigdemont, d’acord amb el mandat del 21 de desembre? :

– Sí
– No

2-En cas que els partits polítics independentistes renunciïn a investir a Puigdemont, acceptant la pressió de les institucions espanyoles, estaries d’acord en:

– Acceptar un govern alternatiu
– Repetir les eleccions fins que s’accepti el resultat, rebutjant les imposicions de l’Estat espanyol

La veu del soci és imprescindible per poder decidir i fer avançar l’Assemblea. Animeu-vos i participeu-hi!