fbpx

Consum estratègic: 4.000 inscrits i més de 200 empreses en només una setmana

Arrencada immillorable de la campanya de Consum estratègic, que va presentar l’Assemblea Nacional Catalana la setmana passada. En tan sols una setmana, 4.000 consumidors s’hi han inscrit, i més de 200 empreses també ho han fet.

Amb la voluntat de donar efectivitat real a la proclamació de la República catalana, en aquest cas en l’àmbit econòmic, mitjançant l’apoderament de la gent en la presa de decisions de consum quotidià, la campanya demana a empreses i consumidors que s’inscriguin al web consumestrategic.cat. L’Assemblea s’encarregarà de posar-los en contacte. En una segona fase, el directori d’empreses s’obrirà a aquelles que reuneixin els requisits per oferir els seus productes i serveis, de manera que els consumidors estratègics puguin contactar-hi directament.

La finalitat és promoure empreses alternatives a totes les que, d’alguna manera o en algun moment, han participat a la campanya de la por. Així mateix, es potenciarà la creació d’estructures econòmiques que, per mitjà del comerç, potenciïn un teixit productiu català pròsper per si mateix, i allunyat de la presa de decisions amb marcat caràcter polític.

D’aquesta manera, es posa en mans de la ciutadania la informació necessària perquè cadascú pugui prendre lliurement les decisions més ajustades a les seves necessitats diàries, amb èmfasi en aspectes com el respecte al medi ambient, el cooperativisme, l’economia circular, la responsabilitat social, l’adopció de tecnologia 4.0, o el respecte i/o promoció de la llengua catalana.

S’han anat fent xerrades informatives a diversos punts del territori. Demà, dissabte 17, de 10 h a 13 h, s’ha organitzat una jornada sobre energies i comunicacions al Centre Cultural la Mercè de Girona. I el proper 21 de novembre, a les 19 h, a l’auditori de Comacros de Salt es farà una xerrada informativa on es podran fer canvis de companyia. A l’agenda del web es poden consultar tots els actes i les xerrades que es faran.

Descàrregues