fbpx

Primàries Catalunya, a tota màquina

En una setmana s’han ampliat de 41 a 60 el nombre de candidats i candidates a Barcelona. El nombre d’inscrits al Registre de votants supera els 32.000 i diversos municipis han fet, els darrers dies, presentacions que han estat multitudinàries.

Primàries Catalunya continuen agafant forma i cada vegada generen més interès. Una bona prova en són les presentacions que s’han dut a terme aquesta setmana a ciutats com el Vendrell, Sant Boi de Llobregat o l’Hospitalet, la segona més gran del país, amb un denominador comú: sales plenes i il·lusió a cabassos per encarar un repte determinant per a l’independentisme: guanyar les alcaldies en aquelles ciutats on encara no hi és i on està en disputa.

El degoteig de candidats i candidates inscrits no ha cessat i Barcelona n’acumula més de 60, un nombre inaudit en un procés de primàries a Catalunya, que posen de manifest la pluralitat de propostes i de tarannàs, units per un objectiu compartit, que no és sinó fer de Barcelona un actiu i la consecució efectiva de la República catalana. Per això, és imprescindible que sigui la llista més votada.

Assemblea i Primàries Catalunya han fet una crida, tant als militants com als dirigents dels partits polítics en l’àmbit municipal, a adherir-s’hi i sumar-se al procés de llistes obertes per fer-les al màxim de transversals i potents possibles.

Les inscripcions com a votant o com a candidat/a es poden fer a través del web primariescatalunya.cat, on també es poden consultar tots els municipis que organitzen Primàries, la informació sobre els candidats i candidates i el reglament que regirà el procés.