fbpx

En marxa la votació del Bloc 2 de la VIII Assemblea General Ordinària

L’Assemblea, per responsabilitat i per ajudar la ciutadania, ha activat un servei gratuït d’assistència i suport psicològic per a casos relacionats amb la covid-19.

Ahir, dijous 19 de març, es va donar el tret de sortida a la VIII Assemblea General Ordinària virtual amb la votació del bloc 1 -les esmenes a la totalitat del Full de ruta i les esmenes parcials dels Estatuts i del Reglament de règim intern-. La jornada es va desenvolupar correctament i amb un grau molt elevat de satisfacció per part dels participants com per part de la Comissió organitzadora de l’Assemblea General.

Aquesta mitjanit ha començat la votació del Bloc 2 que s’allargarà fins al dia 21, a les 15 hEn aquest cas, es voten les esmenes a la propostad’actualització del Full de ruta. Aquest segon bloc s’ha obert ja que les dues esmenes a la totalitat del Full de ruta que es votaven en bloc 1 han resultat rebutjades.

Fins al moment, l’Assemblea General està transcorrent amb normalitat i amb un índex d’incidències molt baix, que es deuen, majoritàriament, a errors humans que es poden resoldre ràpidament.

Les sòcies i els socis que ahir ja van participar d’aquest procés de votació podran tornar-hi a accedir avui amb la mateixa clau de pas. En el cas que en necessitin una de nova la poden sol·licitar a assembleageneral.cat. Aquest mateix procediment també serveix per als membres de ple dret que encara no hi hagin participat.

Telèfon d’assistència i suport psicològic pel coronavirus

Gràcies a la sectorial de psicologia de l’Assemblea, s’ha activat un servei d’assistència i suport psicològic per a casos relacionats amb la gestió de la crisi del coronavirus, pensat tant per als malalts com per a persones del seu entorn de convivència. Professionals de l’àmbit de la psicologia estaran disponibles per atendre els dubtes i les inquietuds al telèfon 93 347 1714, extensió 1036. El servei s’oferirà de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 16 h a 21 h.

L’Assemblea vol estar al costat de la ciutadania en aquests moments d’incertesa i dificultat.

Descàrregues